Мастърклас: Управление на склада с Боян Джамбазов

Вижте кратко видео от втория мастърклас с лектор Боян Джамбазов от Мувио Лоджистикс на 14 юни 2017 г. в рамките на второто специализирано изложение ШОУ В СКЛАДА 2017.

Много срещи, делови разговори и емоции на ШОУ В СКЛАДА 2017

Още по-голямо, още по-интересно и още по-полезно - така с 3 думи може да дадем оценка на второто издание на ШОУ В СКЛАДА. Изложението беше доста динамично и същевременно приятно - както за изложителите, така и за посетителите, като утвърди името на събитието сред бизнес форумите на годината.

Резултати от националното състезание за майсторско управление на кари - 14 юни 2017

По-долу е дадено класирането на 2. кръг на националното състезание за майсторско управление на кари и същевременно български национален кръг на Linde Stapler Cup.

Състезание за майсторско управление на кари Linde Stapler Cup

Оспорвана надпревара през втория ден на състезанието за майсторско управление на кари в рамките на ШОУ в СКЛАДА 2017, който се явява българският национален кръг на Linde Stapler Cup.

Втори ден на Мастърклас с водеща тема Управление на склада

Лекторът Боян Джамбазов от Мувио Лоджистикс говори по темата „Оптимизация на веригата на доставки“.

Резултати от националното състезание за майсторско управление на кари - 13 юни 2017

По-долу е дадено класирането на първия кръг на националното състезание за майсторско управление на кари, проведен на 13 юни 2017 в рамките на ШОУ В СКЛАДА 2017.

Мастърклас: Управление на склада с Емил Димитров

Вижте кратко видео от първия мастърклас с лектор Емил Димитров от Кауфланд България на 13 юни 2017 г. в рамките на второто специализирано изложение ШОУ В СКЛАДА 2017.