MasterClass: Управление на склада и доставките


MasterClass: "Управление на склада и доставките" ще се проведе на 30 и 31 май 2019 г. в рамките на ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ  - специализирано изложение за склад, логистика, транспорт. Замислен е като дискусионен формат за споделяне на добрите практики в складовото управление. Майстор-логистици от водещи фирми ще представят своя опит и заедно със слушателите ще търсят варианти за трансформирането на този опит в техники и подходи за работа в различни условия.

На 30 май (четвъртък) от 11 ч  MasterClass: Управление на склада и доставките ще бъде на тема:
„Надграждането и оптимизирането процесите в логистичния център“
с лектор:

Невен Славчев, ръководител на логистичния център на Максима България


 

Невен Славчев е бакалавър по Стопанско управление и магистър по Публична администрация от Великотърновския университет "Св. Кирил и Методий". Бил е последователно банков служител, експерт в завод за пластмасови изделия, съсобственик и управител на транспортно-логистична фирма, а от 15 години управлява логистични центрове в дистрибуторски и ритейл компании. От една година е ръководител на логистичния център на Максима България, фирмата, която управлява магазините T MARKET.

 

Вижте в следния видеоклип за какво ще говори той:

 

На 31 май (петък) от 11 ч  MasterClass: Управление на склада и доставките ще бъде на тема:
„Тенденциите в развитието на 3PL услугите в България“
с лектор:

Димитър Димитров, мениджър бизнес развитие в DB Schenker в БългарияДимитър Димитров вече 20 години работи за DB Schenker в България. Има богат опит в логистиката и управлението на веригата на доставки. На мастъркласа Димитров ще говори за Тенденциите в развитието на 3PL услугите в България, стъпвайки върху анализ на пазара, ресурсите и успешните практики в индустрията. Мениджърът ще сподели своето виждане за факторите, които оказват влияние на предлагането на логистични услуги, сред които пазара на складови площи, развитието на индустриални имоти в България, търсенето и предлагането на трудов ресурс, вътрешноскладови съоръжения и машини, като ще обърне внимание и на Warehouse Management системите, използвани при управлението на складови дейности.
 

Вижте в следния видеоклип за какво ще говори той:

 

Регистирайте се ТУК !