Логистика в действие 2019


РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА ПОСЕЩЕНИЕ ОЩЕ СЕГА!
ВХОД СВОБОДЕН


Българска Транспортна Преса и Списание Логистика ви канят да посетите ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ - специализирано изложение за склад, логистика, транспорт, както и да участвате в мастеркласовете, за да се запознаете най-добрите практики в управлението на склада и доставките.

 (Формата за регистрация е най-долу.)

MasterClass: Управление на склада и доставките ще се проведе на 30 и 31 май 2019 г. в рамките на ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ. Замислен е като дискусионен формат за споделяне на добрите практики в складовото управление. Майстор-логистици от водещи фирми ще представят своя опит и заедно със слушателите ще търсят варианти за трансформирането на този опит в техники и подходи за работа в различни условия.

Невен Славчев, Максима България
30 май 2019, 11 ч

Димитър Димитров, DB Schenker България
31 май 2019, 11 ч

За да се включите безплатно в мастеркласовете, можете да се регистрирате онлайн,
като попълнете формуляра по-долу и го изпратите.
За въпроси: тел. 02 9580030, 02 8081840.

 

(Регистрацията завършва с въвеждане на контролен код от изображение. Ако не го виждате, няма да можете да се регистрирате успешно. Моля използвайте Internet Explorer, Mozilla Firefox или Google Chrome.)

Полетата, отбелязани със звездичка (*), са задължителни.

 


  
  
  
  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR се налага да получим изрично потвърждение от посетители, които се регистрират като частни лица, че чрез маркиране на горните две отметки:
Давам своето съгласие следните лични данни да бъдат съхранявани и използвани от фирма БТП - Българска Транспортна Преса ЕООД за изброените по-долу цели:
Име, телефон и е-мейл – за контакт със служители на БТП - Българска Транспортна Преса ЕООД във връзка с достъп до събитието и получаване на информация за известия, покани, продукти и събития на фирмата.
Съгласен/съгласна съм да бъда заснеман(а) с фотоапарат и/или видеокамера по време на събитие, организирано от БТП - Българска Транспотна Преса ЕООД.
Съгласен/съгласна съм фотоматериалите и видеоматериалите да бъдат разпространявани в публичното пространство, без да имам каквито и да е претенции относно тяхното съдържание. Съгласието не е условие за участие в настоящото събитие и може да бъде оттеглено по всяко време. .
 
CAPTCHA security code