Галерия ШОУ В СКЛАДА 2016

Тук можете да разгледате снимки от първото издание на специализираното изложение ШОУ В СКЛАДА през 2016 г.

Условия на състезанието на ШОУ В СКЛАДА 2016

Състезанието е за майсторство и бързина при управлението на кари. В него могат да вземат участие по един представител от фирма, който притежава свидетелство за управление на кари. Отчита се време и майсторско маневриране.

Шоу в склада 2016 получи високи оценки

Първото по рода си Шоу в склада - изложение за складови машини, оборудване и хората свързани с тях, беше оценено високо от професионалистите в бранша. И посетители, и изложители останаха много доволни и обещаха пак да се срещнат другата година на това събитие.

Ивайло Иванов победи в първия ден на Шоу в склада

Първото място в първия ден на Състезанието за майсторско управление на електрокари, което е част от програмата на Шоу в склада, завоюва Ивайло Иванов от Транспрес. Второто място зае Димитър Лазаров от Нестле България, а на трето се класира Ивайло Янудов от Кока Кола ХБК България.

Шоу в склада - място за бизнес срещи и забавления

При силен интерес днес започна първото по рода си в България Шоу в склада. Изложението за складови машини и оборудване и хората, свързани с тях привлече професионалисти от много браншове.

Заповядайте на Шоу в склада 2016!

Остават 3 дни до началото на първото по рода си у нас Шоу в склада. Уникалното събитие за складова техника и оборудване и хората, свързани с тях, ще се проведе на 16 и 17 юни в новата Сграда 2 на Логистичен парк East Ring, край София.

Апекс Сервиз на Шоу в склада 2016

На изложението АПЕКС СЕРВИЗ ООД, която има над 20-годишна история в търговията, обслужването и сервизирането на подемно-транспортна техника, ще участва с машини от марките, на които е дистрибутор – корейската HYUNDAI, щатската CROWN и собствената марка OSAKA.