ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ - B2B срещи, състезателен дух и добри практики (видео)

Вижте какво се случи през двата дни на логистичния форум ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ!

Мастерклас сред оживлението на ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ

Този клас е необичаен. Не само защото се провежда в работна среда, а и защото хората си тръгват с много нови контакти и идеи за бъдещата си работа.

Много полезни срещи на ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ

В делови срещи, полезни контакти и обмяна на добри практики – така премина първия ден от бизнес форума ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ.

Състезание за майсторско управление на кари 2018 - първи ден

На 14 юни успешно премина първият ден от националното състезание за майсторско управление на кари, което се провежда в рамките на изложението ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ 2018 (14-15 юни, София), организирано от БТП-Българска транспортна преса.

Броени дни до ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ 2018

Остават броени дни до ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ - уникален форум, съчетаващ класическото търговско изложение с демонстрации на машини, споделяне на добри практики и единственото по рода си Състезание за най-добър водач на кари.

Frotcom България - официален спонсор на Логистика в действие

Една от най-големите телематични фирми у нас - Frotcom България, ще бъде официален спонсор на ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ - специализираното изложение за Склад, Логистика, Транспорт.

Кока-Кола и Кауфланд подкрепят състезанието за Майсторско управление на кари

В динамичното изложение ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ (14 и 15 юни 2018 г.) по традиция очакваме състезанието за Майсторско управление на кари да вдигне най-високо адреналина.