Специализирано изложение за Склад, Логистика, Транспорт

 Изложители   Посетители   Мастърклас 

Специализирано изложение за

Склад, Логистика, Транспорт

 

ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ


на 30 и 31 май 2019 г., 10-18 ч
Sofia Airport Center (SAC)
София, бул. Христофор Колумб 64

(в района на летище София, близо до метростанция Софийска Света гора)

 

ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ  е единственото изложение в България, представящо в реални условия най-новите продукти и услуги за логистичната и транспортната индустрия. Пред погледа на посетителите се провеждат атрактивни демонстрации на машини и съоръжения за складови и индустриални бази, а в съседни обособени зони се състезават каристи и се обменят добри практики в специален мастърклас.

Състезанието за майсторско управление на кари  се провежда за четвърти път в рамките на изложението ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ 2019. По традиция фирмите изпращат най-добрите си каристи да участват в съревнованието, тъй като всеки мениджър държи да покаже с колко добър екип работи.

Мастърклас: Управление на склада и доставките  е полезна среща на логистичната общност за обмяна на опит. По време на Мастъркласа лектори с богат опит и знания ще споделят добри практики с колегите си в залата. Следва свободен разговор и отговори как се решават конкретни казуси от всекидневието.

За първи път през 2019 г. изложението ще се проведе на открито в модерните площи на Sofia Airport Center (SAC). Бизнес комплексът е разположен в отлична локация в близост до столичното летище.

Целта на форума ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ  е да свърже фирмите, предлагащи складово оборудване (стелажи, складови машини, баркод системи, почистваща техника, рампи и врати, палети, акумулатори, софтуер за управление на склада, опаковъчни машини, складов инженеринг, лизингови услуги и др.), лекотоварни превозни средства, както и услуги в областта на логистиката, транспорта и спедицията, с техни бъдещи клиенти. Действието тази година ще се развива в зона, богата с офиси и складове на логистични фирми, които ще си дадат среща на нашия форум.

Аудитория:
Очакваният брой посетители е 800-1000 професионалисти, представители на 3PL производствени, търговски, логистични, дистрибуторски, спедиторски и транспортни и други компании.

Посещението на изложението ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ  е безплатно и дава възможност на специалистите, заети с логистични дейности, да видят на живо демонстрации на най-новите продукти и услуги, да се заимстват добри идеи от най-опитните в бранша.

Демонстрационни зони:
> ЗА ТЕСТВАНЕ НА ИЗЛАГАНИТЕ МАШИНИ И ОБОРУДВАНЕ,
> СЪСТЕЗАНИЕ ЗА МАЙСТОРСКО УПРАВЛЕНИЕ НА КАРИ,
> МАСТЪРКЛАС,
> ЗЕЛЕНА ЛОГИСТИКА.

Официален спонсор на  ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ 2019:ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ 2019  ще се проведе с любезното съдействие наКонтакт  с Организатора

Вижте какво се случи през двата дни на логистичния форум ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ 2018!
 

 

 

Официален спонсор

 

Изложители 2019

 

Със съдействието на

 

Контакт

Контакт с организаторите:


ЗА ПОСЕТИТЕЛИ

тел.: 02 808 1840, 02 958 0030
Изпратете ни E-mail

Регистрацията за посещение ще бъде отворена през април.

ЗА УЧАСТНИЦИ

За включване като изложител в ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ 2019,
моля свържете се с организатора:
БТП - Българска Транспортна Преса ЕООД
Лице за контакт: Илияна Балабанова
тел. 02 958 0031, 02 808 1848, 02 958 0030
моб. 0888 220 261
Изпратете ни E-mail

 

Локация на ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ 2019