Състезание 2019

Състезанието се провежда за четвърта година и е за майсторство и бързина при управлението на кари. В него могат да вземат участие по един представител от фирма, който притежава свидетелство за управление на кари. Отчита се време и майсторско маневриране.

Вижте чрез следните линкове:

Условия на състезанието ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ 2019

Списък на участниците в състезанието за майсторско управление на кари през 2019 г.

Машините за състезанието МАЙСТОРСКО УПРАВЛЕНИЕ НА КАРИ 2019


ЗА ВЪПРОСИ И ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪСТЕЗАНИЕТО

Моля свържете се с организатора:
БТП - Българска Транспортна Преса ЕООД
Лице за контакт: Борислав Бурлак
моб. 0888 582088
Изпратете ни E-mail

ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ 2019  ще се проведе с любезното съдействие на


Официален спонсор на  ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ 2019: 
 

Условия на състезанието на ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ 2019


Състезанието за майсторско управление на кари по време на ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ 2019
ще се проведе през всеки от двата дни в 3 етапа.

Участниците ще се състезават с машини, предоставени от изложителите. Първите трима, излъчени като победители и през двата дни на състезанието, ще получат награди.
А за всички участници ще има изненади!

 
Вижте какво включва ЕТАП 1:

 

 
Вижте какво включва ЕТАП 2:

 

 
Вижте какво включва ЕТАП 3:

 

 

Участници в състезанието 2019

 

Машините за състезанието МАЙСТОРСКО УПРАВЛЕНИЕ НА КАРИ 2019

Газокар TOYOTA, модел 06-8FG25F


 

Машината, с товароподемност 2,5 т, е с хидростатична трансмисия. Център на тежестта е 500 мм. Оборудвана е дуплекс мачта, като височината на повдигане е 3300 мм, а свободния ход - 150 мм. Височина на мачтата в сгънато положение е 2145 мм. Дължина на вилиците е 1200 мм, като машината е оборудвана с виличен изравнител. Скоростта на движение е 19 км/ч.

Управлението на хидравличните функции е с мини лостове.

Газокарът е окомплектован с мека кабина, супереластични гуми и панорамно огледало. Мултифункционалният дисплей „делукс” е в комплект с индикатор за тежестта на товара.

Машината е оборудвана с предни комбинирани и работни LED светлини и задна работна LED светлина. Има мигаща предупредителна светлина и звуков сигнал при движение на заден ход.

 

Газокар Hyundai, модел 25L-9A

Машината е товароподемност 2,5 т и изнесен център на тежестта 500 мм. Мачтата е триплекс, с максимална височина на повдигане 4705 мм и свободен ход 995 мм. Височина на мачтата при прибрано положение е 2160 мм. Дължината на вилиците е 1200 мм, като машината е оборудвана с виличен изравнител.

Управлението на хидравличните функции е с лостове.

Мотокарът е с пневматични  гуми, а радиусът му на завой е 2342 мм. Оборудван е с LED светлини, като кабината му е с покрив, челно и задно стъкло и е окомплектована с цветен LCD монитор. Скоростта на движение на машината е 17,1 км/ч.

Машината е с хидростатично задвижване и е оборудвана с мокри спирачки с капсулован корпус.


Мотокар DOOSAN, модел D25G PLUS


Машината е с товароподемност 2,5 т и изнесен център на тежестта 500 мм. Мачтата е триплекс, с максимална височина на повдигане 4710 мм и свободен ход 925 мм. Височина на мачтата при прибрано положение е 2130 мм. Дължината на вилиците е 1200 мм, като машината е оборудвана с виличен изравнител.
Управлението на хидравличните функции е с лостове.
Мотокарът е със супереластични гуми, а радиусът му на завой е 2300 мм. Оборудван е със комбинирани предни и задни светлини, кабина с метални врати и отопление. Скоростта на движение на машината е 19 км/ч.
Машината е с хидродинамично задвижване.