Вени и Ко

Вени и Ко

Фирмата е производител на складови машини и съоръжения за облекчаване на ръчния труд, като се стреми към непрекъснато разширяване и обогатяване на гамата им.

Посетителите ще могат да видят и тестват в реални условия експонати  от гамата Ръчноводими електрокари. Предоставената възможност за нагледно запознаване с преимуществата на произвежданата техника с марка VENI ще допринесе за реална оценка на съотношението между цена и качество.

Ръчноводимият електрокар с електрозадвижване на кормилното управление, със скорост на придвижване 9 km/h, безусловно ще бъде един от акцентите на щанда.

Ще бъде обърнато внимание и на новата възможност за предоставяне на 5 годишна функционална гаранция.

На разположение на посетителите ще са представители на компанията за компетентна информация относно: възможностите за опционално оборудване на стандартно произвежданите електрокари,  производство на нестандартни машини; информация за реализирани проекти на Взривозащитени машини (Ex-proof), Ордер-пикъри (Order-Pickers), Електрокари с опорни рамена и седящ/или стоящ водач, както и относно последната разработка на Платформени Електрокари – комисионери (Fixed-platform Order Picker)