Ивеко

Ивеко

Търговското представителство на Iveco в България ще представи по време на ШОУ В СКЛАДА 2017 - Новият Daily Hi-Matic с единствената в класа си 8-степенна автоматична скоростна кутия, която предоставя абсолютно удоволствие от шофирането, дори в наситен трафик.

Hi-Matic предлага максимален комфорт и всички предимства на безопасността, ефективността и производителността с характеристики като ергономичен мултифункционален скоростен лост и адаптивна стратегия за смяна на предавките.

От представянето си Новият Daily Hi-Matic бързо спечели доверието на клиентите както в Европа, така и в България, като към момента голям процент от поръчките на Daily са именно от тази версия. Hi-Matic Евро-6 предлага широка гама от двигатели с мощност до 210 к.с. и максимален въртящ момент от 470 Нм. Благодарение на новата интелигентна система EcoSwitch PRO, която работи автоматично без намесата на водача, разпознава кога превозното средство е натоварено и кога не е, намалявайки по този начин разхода на гориво и емисиите без компромис с продуктивността на клиента.