Джи Ти Ти

Джи Ти Ти

Складовите стелажни системи са подвластни на изискванията на нормативите за качество и сигурност, на фирмените отговорност за развитие в тон с модернизиращия се свят и заобикалящата среда, на предизвикателствата на конкуренцията и нуждите на пазара.

Тези принципи са в същността на нововъведения за приспособяване на продуктите METALSISTEM към Норматив UNI EN 15512. Резултатът: По-високо качество на стоманата (S400) за производството на профилите за колони и греди. Нови параметри за носимоспособност на колоните и критерии при оразмеряването, позволяващи оптимизация на проектирането. Нова, гъвкава система от укрепващи връзки, за оптимизиране и увеличаване ефективността на колоните чрез частични укрепвания. Нови параметри за товароносимост на гредите, в зависимост от използваните компоненти. Унификация на произвежданите греди от поцинкована стомана.

За чистия background на продуктите, освен Стандартът METALSISTEM, е необходимо професионално присъствие на пазара и ДОВЕРИЕ. Вече 20 години  Джи Ти Ти ООД и METALSISTEM SpA - Италия, са неразделно разпознаваеми на българския пазар, предлагайки на клиентите от проектно оптимизиране на складовите пространства до изпълнение на стелажните конструкции.