Елтрейд на Логистика в действие 2018

Елтрейд на Логистика в действие 2018

Елтрейд е утвърден надежден производител на фискални касови апарати, търговски софтуер и консумативи. Предлага POS терминали, принтери, баркод скенери, везни и мобилни принтери на водещи световни фирми.

В отговор на нуждата на малките и средните предприятия в България от достъпен като цена и лесен за използване софтуер за управление на бизнеса фирмата включи в своето портфолио ERP системата SAP Business One. Разработена от SAP - световният лидер в продажбата на софтуерни решения, тя е насочено към фирми, които искат да оптимизират вътрешните си бизнес процеси с цел да ускорят своя растеж. Въпреки че е предназначен за по-малки организации, този продукт може ефективно да се използва от големи компании в техните клонове и дъщерни дружества.
Елтрейд е единствената българска компания, която като партньор на SAP предлага локализирана и преведена версия на продукта. Фирмата предлага SAP Business One на достъпна крайна цена.
Внедряването на системата отнема между 2 и 8 седмици, включително обучението за работа с продукта, което се извършва от сертифицирани специалисти на фирмата.